Winnen

Swifties opgelet! Wij geven 3x de biografie van Taylor Swift weg

Ben jij een echte Swiftie? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Wij geven namelijk drie exemplaren weg van de binnenkort te verschijnen biografie van Taylor Swift, geschreven door de gerenommeerde muziekjournalist Caroline Sullivan. Dit is jouw kans om een diepgaand en onthullend portret te winnen van de meest populaire artiest ter wereld.

Caroline Sullivan schetst in het boek een boeiend en compleet beeld van Taylor Swift’s indrukwekkende carrière. Vanaf haar begindagen tot aan haar recordbrekende Eras Tour: het boek neemt je mee op een reis door het leven van de meest invloedrijke artiest van onze tijd. De biografie bevat prachtige foto’s en onthullende verhalen achter haar muziek. Ook komen haar spraakmakende relaties ter sprake.

Taylor Swift heeft sinds haar debuutalbum in 2006 meer dan 200 miljoen albums verkocht en talloze uitverkochte arena’s over de hele wereld aangedaan. Ze is niet alleen een muziekicoon, maar ook een uitgesproken feminist, activist en succesvolle zakenvrouw. Haar invloed reikt verder dan de muziekwereld.

De Britse auteur Caroline Sullivan is een vooraanstaand muziekjournalist die schrijft voor onder andere The Guardian. Ze heeft eerder al boeken geschreven over grootheden als Adele, Dua Lipa, Ed Sheeran en Madonna.

De biografie van Taylor Swift is vanaf nu te koop voor een adviesprijs van 22,99 euro. Wij mogen drie exemplaren weggegeven. Wil je meedoen aan de verloting? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Taylor Swift’ met daarin jouw naam en adres. Onder alle deelnemers zullen wij drie boeken verloten. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.