Audio

Roxy Dekker en Ronnie Flex werken samen op ‘Gaan We Weg?’

Terwijl Roxy Dekker momenteel de hitlijsten domineert met Huisfeestje, gaat ze op haar nieuwe single met Ronnie Flex voor een housefeestje. Het duo ‘Ro & Ro’ dook al een jaar geleden de studio in en nu delen ze eindelijk het resultaat: de aanstekelijke zomerse single Gaan We Weg?. De single zorgde al voor een explosie op TikTok. Fans speculeerden over welke mannelijke artiest te horen was in een kort fragment. Inmiddels zijn er al meer dan 15.000 creaties verschenen op het platform.

Roxy Dekker is niet meer weg te denken uit de charts. Momenteel staat ze zelfs op nummer 1 en 2 in de Single Top 100 met Sugardaddy en Huisfeestje, samen met de Bankzitters. Haar nieuwe single ontstond al een tijd terug. Een jaar geleden, toen Roxy viral ging met het nummer Anne-Fleur Vakantie, besloot ze Ronnie een DM te sturen: ‘Hoi, wil je met mij de studio in?’. Ronnie was enthousiast en er werd meteen een sessie gepland.

“Het maken van het liedje ging echt vanzelf. Hij was lief en complimenteus”, aldus Roxy. Ze weet ook nog wat er gebeurde toen het nummer aan het einde van de sessie af was. “Ik hoorde voor het eerst onze stemmen bij elkaar en moest mijn tranen binnenhouden. Het klopte helemaal.”

“Roxy is een van de meest getalenteerde, jonge artiesten met wie ik ooit heb gewerkt. Ze heeft een werkethiek die ik eigenlijk alleen maar bij veteranen zie”, aldus Ronnie over de samenwerking.