Events

Sabrina Carpenter komt volgend jaar naar Nederland

Sabrina Carpenter heeft vandaag het Europese deel van haar Short n’ Sweet Tour aangekondigd. Op zondag 23 maart geeft de Amerikaanse zangeres een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 26 juli om 10:00 uur via Ticketmaster. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 62,94 euro, inclusief servicekosten.

Met de Short n’ Sweet Tour reist Sabrina Carpenter van Noord-Amerika door naar Europa en het Verenigd Koninkrijk. Het Noord-Amerikaanse deel van de tour gaat in september van start in Columbus, Ohio en bevat 33 shows die onmiddellijk uitverkocht waren. De concerten staan in het teken van haar gelijknamige album Short n’ Sweet dat 23 augustus verschijnt.

Sabrina Carpenter breekt dit jaar record na record. Haar single Espresso stond vorige week voor de zesde niet opeenvolgende week bovenaan in de Britse hitlijsten, waarbij haar eigen single Please Please Please naar de tweede plaats werd geschoven.

Bovendien breidde Sabrina haar eigen record uit als vrouwelijke artiest die de nummers 1 en 2 tegelijkertijd bezette gedurende de meeste opeenvolgende weken. Onlangs is ze The Beatles voorbijgestreefd en heeft ze Justin Bieber geëvenaard, die maandenlang in de hitlijsten stond.