Food

Beyond Meat lanceert nieuwe producten (waaronder de langverwachte Beyond Steak)

Beyond Meat heeft drie nieuwe producten gelanceerd, waaronder de langverwachte Beyond Steak, een volledig nieuwe innovatie die vanaf nu verkrijgbaar is bij Albert Heijn en Picnic. Daarnaast krijgt de bekroonde Beyond Burger twee nieuwe varianten: de Beyond Smash, verkrijgbaar bij Jumbo en Picnic, en de Beyond Burger Jalapeño, verkrijgbaar bij Jumbo. De nieuwe producten verschijnen perfect op tijd voor het BBQ-seizoen.

De drie innovaties van Beyond Meat zijn zo ontwikkeld dat ze qua smaak en bereiding niet te onderscheiden zijn van dierlijk vlees. Perfect dus voor zowel vleeseters en flexitariërs als voor vegetariërs en veganisten.

Beyond Steak
Beyond Steak is de grootste innovatie van Beyond Meat tot nu toe. De steak heeft een ongelofelijk sappige en malse bite. De plantaardige biefstukpuntjes zijn in andere landen al met lovende recensies ontvangen en met meerdere awards bekroond.

De Beyond Steak puntjes bestaan uit plantaardige ingrediënten, zoals tuinbonen en tarwe, en het product heeft de hoogst mogelijke NutriScore (A). Met 24 gram proteïne en slechts 1 gram verzadigd vet per portie is Beyond Steak een premium plantaardig product waarvan genoten kan worden, mét de extra voedings- en milieuvoordelen van plantaardig vlees. Nu kan zelfs de grootste steak-liefhebber genieten van een volledig plantaardige maaltijd zonder in te leveren op smaak en textuur.

Beyond Smash
Met de Beyond Smash speelt Beyond Meat in op de hype rondom de populaire Smash Burgers vanuit Amerika. Als je deze dunnere versie van de bekroonde Beyond Burger smasht tijdens het bakken krijg je de beste smaakervaring: sappig en knapperig met een lekkere bite. De basis van de burger bestaat uit eiwitten en erwten; bieten zorgen voor de vleesachtige rode kleur en kokosolie en aardappelzetmeel zorgen voor de heerlijke sappige bite.

Beyond Burger Jalapeño
Met de Beyond Burger Jalapeño kunnen liefhebbers van specerijen een nieuw product toevoegen aan hun BBQ-favorietenlijstje, want deze innovatie is on fire! Deze vleesachtige, plantaardige sensatie is onweerstaanbaar sappig en de ‘heetste’ plantaardige burger van Beyond Meat tot nu toe. Beyond Burger Jalapeño is een bron van eiwitten (16 gram per 100 gram) en is volledig gemaakt van plantaardige ingrediënten.