Events

Bokoesam keert na zeven jaar terug naar de popzalen

Bokoesam keert na zeven jaar terug naar de popzalen met een tour rondom zijn aankomende nieuwe album. In 2023 stond de rapper en zanger voor het eerst met een volwaardige band in een uitverkochte Melkweg. Zijn gehele oeuvre bleek goed tot zijn recht komen in deze setting. Hij werd uitgenodigd om Zomercarnaval in Rotterdam te headlinen en daarna volgde Eurosonic Noorderslag. Sam overtuigde vriend en vijand en was deze zomer live te zien op festivals als Paaspop, Solar en Zin In De Zomer.

In mei bracht Bokoesam zijn nieuwe single Done With Me uit. De zomerse, laidback tune bevat elementen van afro, amapiano en hiphop. In augustus kwam de opvolger Be My uit. Beide tracks zijn afkomstig van zijn aankomende album, Nachtvlinder 2, dat dit najaar verschijnt. Samen met een sensationele band zal Bokoesam ook voor het eerst weer in de popzalen te zien zijn met een clubtour rondom het album.

Zoals je in de bovenstaande Insta-post ziet, zal Bokoesam onder meer Den Haag, Rotterdam en Utrecht bezoeken. Tickets voor de tour gaan vrijdag 23 augustus om 10:00 uur in de verkoop via de website van Bokoesam en via de zalen.

“Ik kijk er enorm naar uit om na alle mooie festivalshows terug te keren naar een meer intieme setting in de clubs, speciaal voor mijn grootste fans. Ik hoop jullie allemaal te zien in november”, aldus de artiest.