Events

Dit kun je verwachten op Onder De Radar Festival 2024

Over iets meer dan een week is het dan eindelijk zover en vindt Onder De Radar Festival weer plaats in Enschede. Vliegbasis Twenthe verandert voor twee dagen, op 30 en 31 augustus om precies te zijn, in een magische plek waar zo’n 25.000 technoliefhebbers genieten van de crème de la crème van de techno.

Als je ooit hebt gedroomd van dansen op een verlaten vliegveld, dan is Onder De Radar hét festival voor jou. Vliegbasis Twenthe is niet alleen de perfecte locatie vanwege de ruime opzet, maar het draagt ook bij aan de rauwe, industriële vibe die zo perfect past bij het genre. De sfeer op de basis is bijna magisch te noemen; zodra je er binnenkomt, voelt het alsof je in een andere wereld stapt, ver weg van de dagelijkse sleur. Hier draait alles om technomuziek en mag iedereen even zichzelf zijn.

Op deze vijfde editie van Onder De Radar zullen zo’n vijftig artiesten optreden. Hoogtepunten zijn onder andere een gezamenlijke set van Marlon Hoffstadt en VTSS. Ook Âme en Dixon zullen een b2b-set doen. Verwacht daarnaast onder meer Bad Boombox, Byron Yeates b2b THC, Chris Stussy, DIØN, Freddy K, Funk Tribu, I Hate Models, Job Jobse, MALUGI, Benwal, Patrick Mason, Pegassi, Tjade, Angelboy, BELLA, Charmaine, Chlär, Clara Cuvé, Diffrent, DJ Hyperdrive, Fantastic Man, Gabrielle Kwarteng, Jannah, Jasmín, John Mood, Josef & Anvari, Julian Anthony, Juliana Huxtable, Juliana X, Ketting, Klankers, Lieke TR, Lola Edo, Lucky Done Gone, LUW & Joep, Mila Black, Moody Mehran, Mul/ANNA, Nathan Alzon, OG Karin, Oneiro, PHIA, Remma, Rene Wise, Ryan Elliott b2b Benny Rodrigues, Sarkawt Hamad, Shaky b2b Aramazd, TWIENA en Vladimir Dubyshkin.

Alsof twee dagen dansen nog niet genoeg is, heeft het festival dit jaar ook een camping met afterparties in de bunkers. Bij zijn? Wees dan snel, want er zijn nog maar een paar kaarten verkrijgbaar.