Videos

Froukje en S10 bezingen hun vriendschap op ‘Ik Haat Hem Voor Jou’

Froukje en S10 slaan voor de derde keer de handen ineen met de release van hun nieuwe single Ik Haat Hem Voor Jou. Op de single bezingt het duo hun dierbare vriendschap.

Froukje Veenstra en Stien den Hollander, zoals de artiesten eigenlijk heten, brachten eind juli al een korte versie van het nummer op TikTok uit. Sindsdien zijn er al meer dan duizend creaties van mensen die met hun BFF een eigen versie van Ik Haat Hem Voor Jou maken, waardoor de track al een hit is voor de officiële release.

“Er zijn talloze liedjes over de liefde geschreven, maar veel minder over vriendschap, terwijl dat juist vaak datgene is wat al die liefdes overleeft. Stien en ik maken van alles mee samen: we huilen samen, maar we lachen nog veel meer en we wilden dat vieren in de vorm van een liedje”, aldus Froukje. “Er is weinig zo fijn in het leven als lieve vrienden om je heen hebben, bij wie je je veilig voelt. Dat gevoel geeft Froukje mij elke dag opnieuw. We houden van elkaar zoals we zijn én doen ook nog eens zoveel leuke dingen samen. Dat we dit liedje uitbrengen voelt weer als een volgend nieuw hoofdstuk in onze vriendschap”, voegt S10 toe.

Eerder brachten Froukje en S10 al twee singles samen uit: Zonder Gezicht, dat onderdeel was van Froukjes EP, en Nooit Meer Spijt, dat op S10’s album verscheen. Na het succes van deze songs is dit het derde gezamenlijke nummer.