Events

Ronnie Flex steekt ‘Rémi’ in een nieuw jasje met exclusieve Carré show

Ronnie Flex brengt op zaterdag 7 december zijn modern classic Rémi opnieuw tot leven met zijn liveband The Fam tijdens een exclusieve show in Carré. Tijdens het concert verrijkt de zanger/rapper het album met nieuwe arrangementen die de plaat in een heel nieuw daglicht zetten. Tickets zijn vanaf vrijdag 27 september om 12:00 uur verkrijgbaar. De goedkoopste kaarten kosten 43,68 euro, inclusief servicekosten.

Het album Rémi, oorspronkelijk uitgebracht in 2017, markeerde een cruciaal punt in de carrière van Ronnie Flex. Het was een project waarin hij zijn meest persoonlijke verhalen deelde en waarmee hij zijn positie als een van de meest innovatieve artiesten in de Nederlandse muziekscene bevestigde. Nu zeven jaar later, brengt hij het album opnieuw tot leven met live-arrangementen speciaal gecreëerd voor deze unieke show.

“Al jaren speel ik met de gedachte om het album Rémi volledig te spelen met mijn band The Fam. Dit album is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft mij mijn muzikale identiteit gegeven en het is me tot nu toe nog niet gelukt dit project te evenaren. Ik zie deze show als een eerbetoon aan dit album”, aldus Ronnie Flex.

De show in Carré belooft een onvergetelijke avond te worden, waarin Ronnie Flex het publiek opnieuw meeneemt op de emotionele reis van Rémi, maar dan op een manier die nog niet eerder is vertoond.