Fashion

Aeden en PIV lanceren een exclusieve ADE-collectie

Het Nederlandse kledingmerk Aeden en het toonaangevende muziekcollectief PIV hebben de handen ineengeslagen. Ter gelegenheid van het Amsterdam Dance Event, dat morgen weer van start gaat, is er een exclusieve capsule collectie gelanceerd die de unieke energie van ADE en de creatieve kracht van beide merken perfect samenbrengt.

De capsule collectie, bestaande uit een t-shirt en een sweater, vangt de dynamiek van elektronische muziek en het minimalistische design van Aeden. Beide items zijn ontworpen voor mensen die een statement willen maken en durven op te vallen tijdens het grootste elektronische muziekfestival ter wereld.

Aeden staat bekend om zijn strakke en tijdloze ontwerpen, waarbij comfort en kwaliteit voorop staan. In samenwerking met PIV, dat als toonaangevend collectief de underground elektronische muziek in Nederland vertegenwoordigt, hebben de merken een collectie gecreëerd die zowel mode- als muziekliefhebbers aanspreekt.

De exclusieve items zullen tijdens ADE beschikbaar zijn via de webwinkel van Aeden en PIV en bij geselecteerde pop-up shops.

Win een t-shirt + 2 tickets voor PIV Warehouse
Wij mogen een t-shirt uit de exclusieve ADE-collectie weggeven, inclusief twee tickets voor PIV Warehouse op vrijdag 18 oktober met onder meer Carista, Hot Since 82 en HoneyLuv. Wil je meedoen aan de verloting? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Aeden’ met daarin jouw naam en t-shirtmaat. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.