Fashion

Sneakers, street art en dj’s: Sneakerness Rotterdam heeft het allemaal

Nu de koudere maanden er weer aan zitten te komen, is het voor veel mensen tijd om hun garderobe te updaten. Ben jij ook toe aan een nieuw paar sneakers en een matching outfit? Sneakerness biedt jou in het weekend van 26 en 27 oktober een ongekend groot aanbod aan sneakers, maar ook de kans om kennis te maken met de meest veelbelovende, opkomende modemerken.

Wat er allemaal te doen valt? Op zaterdag is er een speciale Culture Talk in samenwerking met Banlieue. In deze Q&A-sessie kun je vragen stellen over het runnen van je eigen winkel of je eigen merk. In het panel zitten de mensen achter Sumibu, Fat Crayon, The New Originals en natuurlijk Banlieue zelf.

In samenwerking met het street art festival ALL CAPS worden er exposities en live painting sessies aangeboden. Ook is er vintage te koop via Bigbag en Saint Muze. En wil je weten of je sneakers ‘echt’ zijn? Kom erachter bij de authenticatie check van eBay.

Verder kun je t-shirts op maat laten printen, een tattoo laten zetten, een workshop nailart volgen, langs de barbershop en is er een foodmarkt. Bovendien zullen er de gehele dag dj’s draaien. Klinkt goed toch?

Deze editie van Sneakerness vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15,79 euro en kun je hier scoren.