Events

Tyler, The Creator komt op 14 mei naar Nederland

De populaire Amerikaanse rapper, producer en kledingontwerper Tyler, The Creator heeft zijn langverwachte nieuwe album CHROMAKOPIA aangekondigd. Zijn achtste studioalbum verschijnt op maandag 28 oktober en is een van de meest veelbelovende releases van het jaar. Als onderdeel van de plaat gaat de rapper op wereldtournee en staat hij op woensdag 14 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. Special guests zijn Lil Yachty en Paris Texas. De ticketverkoop start op vrijdag 1 november om 10:00 uur.

Tyler, The Creator is een van de meest vernieuwende en invloedrijke artiesten van zijn generatie. Hij staat bekend om zijn speelse, kleurrijke productiestijl en scherpe, introspectieve teksten. Voor platen als Cherry Bomb, Flower Boy en Igor vond hij zijn geluid en zijn alter ego’s telkens opnieuw uit. In 2023 bracht Tyler zijn meest recente album Call Me If You Get Lost: The Estate Sale uit, een uitbreiding op het eerder verschenen Call Me If You Get Lost, waarmee hij in 2022 de Grammy Award voor Best Rap Album won.

Recentelijk deelde Tyler al enkele tracks en visuals van zijn aankomende album. St. Chroma en Noid bieden fans een voorproefje van wat ze mogen verwachten. Zijn concert in de Ziggo Dome belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden, vol creatieve verrassingen van een artiest die zich niet in een hokje laat stoppen.